Одете во канцеларија 0 0.00

0-Стока
Даноци 0.00
Завршено 0.00
Цела Апсолутен Притисок МАПАТА Сензор За ФОЛКСВАГЕН Бора Caddy Golf IV LT Lupo Новата Буба Passat B2 Поло Sharan Транспортерот 038906051

Цела Апсолутен Притисок МАПАТА Сензор За ФОЛКСВАГЕН Бора Caddy Golf IV LT Lupo Новата Буба Passat B2 Поло Sharan Транспортерот 038906051

DEN 368.00
DEN 417.60
 

Това е достапна
Износ

Висок Квалитет Бренд-нови 100% фабрика тестирани Пакет се Вклучуваат : 1 X компјутери Дел Број : 0281002177, 038906051, 1111222 062906051 , 99 VW-9 E928-АА
Fitment : За "ФОЛКСВАГЕН" Бора 1 J2 1.8 Т 2002/03-2005/05 1781 година кзм, 132 KW, 180 PS Бора 1 J2 1.8 Т 2000/05-2005/05 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 1998/12-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Бора 1 J2 1.9 TDI 2000/09-2005/05 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 2000/11-2005/05 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 1998/10-2005/05 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 1998/10-2001/06 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 4motion 1998/11-2002/04 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 4motion 2000/09-2005/05 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 4motion 2000/11-2005/05 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Бора 1 J2 1.9 TDI 4motion 1999/02-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Бора Kombi 1 J6 1.8 Т 2002/05-2005/05 1781 година кзм, 132 KW, 180 PS Бора Kombi 1 J6 1.8 Т 2000/05-2005/05 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 2000/11-2005/05 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 1999/05-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 1999/05-2001/06 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 2004/07-2005/05 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 2000/09-2005/05 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 4motion 2000/09-2005/05 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 4motion 2000/11-2005/05 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Бора Kombi 1 J6 1.9 TDI 4motion 1999/05-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Caddy II Kasten 9 K9 A 1.9 TDI 1996/09-2004/01 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Caddy II Kombi 9 K9 B 1.9 TDI 1996/10-2004/01 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Фокс 5 Z1, 5 Z3 1.4 TDI 2005/04-2015/12 1422 кзм 51 KW, 70 PS Golf IV 1 J1 1.8 Т 1997/08-2005/06 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Golf IV 1 J1 1.8 Т GTI 2001/08-2005/06 1781 година кзм, 132 KW, 180 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 1998/12-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Golf IV 1 J1 1.9 TDI 1997/08-2004/05 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 2000/09-2005/06 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 2000/11-2005/06 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 2000/05-2005/06 1896 кзм, 110 KW, 150 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 1997/10-2004/05 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 4motion 1998/07-2002/04 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 4motion 2000/09-2005/06 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 4motion 1999/09-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Golf IV 1 J1 1.9 TDI 4motion 2000/11-2005/06 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Golf IV 1 J1 1.9 TDI 4motion 2000/02-2005/06 1896 кзм, 110 KW, 150 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.8 Т 2000/05-2006/06 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 1999/05-2006/05 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 2000/11-2006/06 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 1999/05-2001/06 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 2000/09-2006/06 1896 кзм 74 KW, 101 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 1999/08-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 4motion 1999/05-2001/06 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 4motion 2000/11-2006/06 1896 кзм, 96 KW, 130 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 4motion 1999/05-2002/04 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Golf IV Варијанта 1 J5 1.9 TDI 4motion 2000/09-2006/06 1896 кзм, 74 KW, 101 КС LT 28-35 II Автобус 2 DB, 2 DE, 2 DK 2.8 TDI 2001/05-2006/06 2799 кзм, 116 KW, 158 КС LT 28-35 II Автобус 2 DM 2.5 TDI 1999/05-2006/07 2461 кзм, 80 KW, 109 КС LT 28-46 II Kasten 2 DX0 AE 2.5 TDI 1999/05-2006/07 2461 кзм, 80 KW, 109 КС LT 28-46 II Kasten 2 DX0 AE 2.8 TDI 2002/04-2006/07 2799 кзм, 116 KW, 158 КС LT 28-46 II Pritsche/Fahrgestell 2 DX0 FE 2.5 TDI 1999/05-2006/07 2461 кзм, 80 KW, 109 КС LT 28-46 II Pritsche/Fahrgestell 2 DX0 FE 2.8 TDI 2002/04-2006/07 2799 кзм, 116 KW, 158 PS Lupo 6 X1, 6 E1 1.2 TDI 3 L 1999/07-2005/07 1191 кзм, 45 KW, 61 PS Lupo 6 X1, 6 E1 1.4 TDI 1999/01-2005/07 1422 кзм, 55 KW, 75 PS Новата Буба 9 C1, 1 C1 1.8 Т 1999/10-2010/09 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Новата Буба 9 C1, 1 C1 1.8 Т 2001/11-2005/06 1781 година кзм, 132 KW, 180 PS Новата Буба 9 C1, 1 C1 1.9 TDI 2001/02-2010/09 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Новата Буба 9 C1, 1 C1 1.9 TDI 2005/07-2010/09 1896 кзм, 77 KW, 105 PS Новата Буба 9 C1, 1 C1 1.9 TDI 1998/01-2004/06 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Новата Буба Cabriolet 1 Y7 1.8 Т 2003/01-2010/09 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Новата Буба Cabriolet 1 Y7 1.9 TDI 2005/07-2010/09 1896 кзм, 77 KW, 105 PS Новата Буба Cabriolet 1 Y7 1.9 TDI 2003/06-2010/09 1896 кзм, 74 KW, 100 PS Новата Буба Cabriolet 1 Y7 2.0 2002/09-2010/10 1984 кзм, 85 KW, 115 КС Passat 3 B2 1.9 TDI 1998/08-2000/11 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Passat 3 B2 1.9 TDI 1996/10-2000/11 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Passat 3 B2 1.9 TDI 1996/10-2000/11 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Passat 3 B2 1.9 TDI Syncro/4motion 1996/10-2000/11 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Passat 3 B2 2.5 TDI 1998/07-2000/11 2496 кзм, 110 KW, 150 PS Passat 3 B3 1.8 Т 20 V 2000/11-2005/05 1781 година кзм, 110 KW, 150 PS Passat 3 B3 1.9 TDI 2000/11-2005/05 1896 кзм, 74 KW, 101 PS Passat 3 B3 2.5 TDI 2000/11-2005/05 2496 кзм, 110 KW, 150 PS Passat Variant 3 B5 1.9 TDI 1997/06-2000/11 1896 кзм, 81 KW, 110 PS Passat Variant 3 B5 1.9 TDI 1998/08-2000/11 1896 кзм, 85 KW, 115 КС Passat Variant 3 B5 1.9 TDI 1997/06-2000/11 1896 кзм, 66 KW, 90 PS Passat Variant 3 B5 1.9 TDI Syncro/4motion 1997/06-2000/11 1896 кзм, 81.

Повеќе информации

Hysteresis:
99VW 9E928 АА
Тип:
Внесувањето Воздух Сензор За Притисок
Повторливост:
062 906 051
Резолуција:
0 281 002 177 0281002177 0281 002 177
Стил:
Varistor Тип
Тип На Сензор:
Холцер
Бренд Име:
ZCAUTO
Тип На Сигнал:
Напонски Сигнал
линеарна:
99VW-9E928-АА 99VW9E928AA
Мерен Опсег:
062906051 1 111 222 1111222
Чувствителност:
038 906 051 038906051

Најдобрите понуди во категоријата