Одете во канцеларија 0 0.00

0-Стока
Даноци 0.00
Завршено 0.00
#htmlcaption1

Бренд : NMBМодел : 1608 KL05 WB69Големина на : 40 * 40 * 20 MMНапон : 24 VАктуелни : 0.13 НаМоќност : 3.12 WБрзина : 9500 RPMСтруење : 10.4 CFM 0.30 кубни метри / минутаПритисок : 75paБучава : 35 DBAТемпература : 20 ~ 75Век : 50.000 часовиNW : 25 G

Модел : AFS122522 HГолемина : 120 * 120 * 25 MMНапон : 220 VАктуелни : 0.14 НаМоќност : 19 WБрзина : 2400 RPMЛагери : РАКАВБучава : 40 DBAПроток на воздух : 102 м3 / hХИП : 0.12 ИнченH2 OКористење на животната средина : 10 ~ 75Животен век : 30.000 часаNW : 338 G

Бренд : NMBМодел : 5915 PC10 TB30B00Големина : 172 * 150 * 38 MMНапон : 100 V (50 / 60 HZ)Актуелни : 0.47 / 0.44 НаМоќност : 37 / 33 WБрзина : 2700 / 3200 RPMСтруење : претставуваат 176.5 / 212 CFMПритисок : 156.8 / 215.6 paШум : 52 / 56 DBAТемпература : 20 ~ 75Век : 50.000 часовиNW : 800 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : FFB0912 VHR00 (три линии со сигнал на аларм е голем притисок)Големина : 92 * 92 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.90 НаМоќност : 10.8 WБрзина : 3700 RPMСтруење : 81.97 CFM 2.321 кубни метри / минутаПритисок : 8.11mm H2 O 0.319 ВО H2 OБучава : 48.2 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75Животен век : 60,000 часаNW : 128 G

Бренд : ДелтаМодел : AFB0812 SH 4 жица (поддршка брзина)Големина : 80 * 80 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.51 НаМоќност : 6.12 WБрзина : 4000 ВРТЕЖИ во минутаПроток на воздух : 1.32 м3 / минПритисок : 6.78 mm H2 OБучава : 40 велика британијаТежина : 80g

Бренд : papstМодел : 405 FГолемина на : 40 * 40 * 10ММНапон : 5 VАктуелни : 0.14 НаМоќност : 0.7 WБрзина : 5400 RPMСтруење : 4.7 CFM 8m3 / hБучава : 22.1 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75Животниот век : 50.000 часовиNW : 17 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : AFB0612 EHF00 (трижица)Големина : 60 * 60 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.48 НаМоќност : 5.76 WБрзина : 6800 RPMСтруење : 37.61 CFM 1.065 кубни метри / минутаПритисок : 15.35 mm H2 O 0.604 ВО H2 OБучава : 46.5 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75Животен век : 60,000 часаNW : 70 G

Бренд : SUNONМодел : KDE1204 PFV2Големина на : 40 * 40 * 10ММНапон : 12 VАктуелни : 0.10 НаМоќност : 1.2 W

Бренд : ДЕЛТАМодел : AFB0812 HR00 (трижица електрични фреквенција сигнал на аларм)Големина : 80 * 80 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.24 НаМоќност : 2.88 WБрзина : 3000 ВРТЕЖИ во минутаВоздушниот волумен : 1.0 м3 / минПритисок : 4.04 mm H2 OБучава : 31 велика британијаТежина : 80g

Бренд : SUNONМодел : GB1205 PKV38 AY Доведе : 3 pin (црвена +, црно жолта линија е сигнал линија)Големина на : 50 * 50 * 20mmНапон : DC 12 VМоќност : 1.4 WИмајќи Тип : VAPO Лого (AMB)

Бренд : ADDAМодел : AD7524 UB проектор посветен фанГолемина : 75 * 75 * 30ММНапон : 24 VАктуелни : 0.27 НаМоќност : 6.48 WБрзина : 4200 RPMСтруење : 13.08 CFMПритисок : 20.88 mm AqБучава : 44.7 велика британијаКористење на животната средина : 25 ~ 75Животниот век : 50.000 часовиNW : 80 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : FFC1248 DE (голема правец на притисок)Големина : 120 * 120 * 38 MMНапон : 48 VАктуелни : 0.75 AМоќност : 36 WБрзина : 3600 RPMСтруење : 170.92 CFM 4.84 кубни метри / минутаПритисок : 14.3mm H2 O 0.563 ВО H2 OБучава : 56.5 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75Животен век : 60,000 часаNW : 370 G

Модел : 200 FZY2D (AFB2107022 H)Големина : 210 * 210 X70 MMНапон : 220 VАктуелни : 0.30 НаМоќност : 65 WБрзина : 2500 RPMБучава : 70 DBAПроток на воздух : 780 m3 / hПритисок : 48 mm H2 OКористење на животната средина : 10 ~ 75Животен век : 40,000 часаНето тежина : 2 KG

Бренд : papstМодел : 612 MГолемина : 60 * 60 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.11 НаМоќност : 1.3 WБрзина : 4100 RPMСтруење : 20.6 CFM 35 кубни метри / часПритисок : 43paБучава : 28 DBAТемпература : 20 ~ 75 °Живот : 8 0000 часаNW : 66 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : FFB0812 SHF00 (три линии за поддршка на големи правец на притисок пиштол)Големина : 80 * 80 * 25 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.60 НаМоќност : 7.2 WБрзина : 4500 RPMСтруење : 67.02 CFM 118.98 кубни метри / минутаПритисок : 9.95mm H2 O 0.392 ВО H2 OБучава : 48.6 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75Животен век : 60,000 часаNW : 115 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : AFB0824 SHR00 (трижица за поддршка на радио фрекфенција аларм)Големина : 80 * 80 * 25 MMНапон : 24 VАктуелни : 0.33 НаМоќност : 7.92 WБрзина : 4000 RPMСтруење : 46.62 CFM 1.32 м ?3; / минПритисок : 6.78 mm H2 O 0.267 ВОH2 OБучава : 40 DBAКористење на животната средина : 20 ~ 75Животен век : 60,000 часаNW : 80 G

Бренд : NIDECМодел : D02 X12 TS1 две линии со крајГолемина : 25 * 25 * 10ММНапон : 12 VАктуелни : 0.03 НаМоќност : 0.36 WБрзина : 10000 RPMБучава : 25 DBAПроток на воздух : 0.04 м3 / минПритисок : 26 PANW : 9 G

Бренд : ДЕЛТАМодел : FFB1248 EHF00 (трижица голем притисок)Големина : 120 * 120 * 25 MMНапон : 48 VАктуелни : 0.38 НаМоќност : 18 WБрзина : 4000 RPMСтруење : 150.33 CFM 4.257 кубни метри / минутаПритисок : 12.43mm H2 O 0.489 ВО H2 OБучава : 56.4 велика британијаКористење на животната средина : 20 ~ 75 °Животен век : 60,000 часаNW : 205 G

Бренд : NMBМодел : 2806 GL04 WB59 трижица (радио фреквенција аларм) со странаГолемина : 70 * 70 * 15 MMНапон : 12 VАктуелни : 0.30 НаМоќност : 3.6 WБрзина : 4200 RPMСтруење : 34.9 CFM 0.99 кубни метри / минутаПритисок : 34.5 paБучава : е 36,5 велика британијаТемпература : 20 ~ 75Век : 50.000 часовиNW : 45 G

Бренд : SUNONМодел : PMD2408 PMB1A (2) R 3 линии со сигнал на алармГолемина : 80 80 38 MMНапон : 24 VАктуелни : 0.4 НаМоќност : 9.6 WБрзина : 5700 RPMСтруење : 84.1 CFM 143 кубни метри / часПритисок : 0.74 јас nchH2 OБучава : 55.2 велика британијаТежина : 175 ГПотекло :

Бренд : Германија PAPSTМодел : 4606 NГолемина : 119 * 119 * 38 MM (железо лист температура)Напон : 115 VАктуелни : 0.23 НаМоќност : 20 WБрзина : 3100 RPMСтруење : 105.9 CFM 180 кубни метри / часБучава : 51 DBAКористење на животната средина : 40 ~ 90Животен век : 40,000 часаNW : 550 G

Модел : D1751 S24 B6 CZ16 (полн круг алуминиумска рамка со пластична лист жица крај)Големина : 172 * 50 MMНапон : 24 VАктуелни : 1.8 АМоќност : 43.2 W

Бренд : SunonМодел : SP100 A 1123 XBT.GN (еколошки материјал приклучок)Големина : 120 * 120 * 38 MMНапон : 115 V (50 / 60 HZ)Актуелни : 0.26 / 0.24 НаМоќност : 22 / 20 WБрзина : 2850 / 3150 RPMИмајќи : ТОПКАБучава : 45 / 50 DBAСтруење : 165 / 199 m3 / hХИП : 0.34 / 0.39 ИнченH2 OКористење на животната средина : 20 ~ 85Животниот век : 50.000 часовиNW : 550 G

Бренд : NMBМодел : 3615 KL04 WB86VS1 три линија (термостат тест) со странаГолемина : 92 * 92 * 38 MMНапон : 12 VАктуелни : 2.10 АМоќност : 25.2 WБрзина : 5800 RPMСтруење : 110.0 CFM 3.10 кубни метри / минутаПритисок : 178paБучава : 55 DBAТемпература : 20 ~ 75Век : 50.000 часовиТежина : 210g

Бренд : Јапонија NMB ()Модел : 1608 KL05 WB39Големина на : 40 * 40 * 20 MMНапон : 24 VАктуелни : 0.08 НаМоќност : 1.92 WБрзина : 6500 RPMСтруење : 7.4 CFM 0.21 кубни метри / минутаПритисок : 42.2 paБучава : беа 25,5 велика британијаТемпература : 20 ~ 75Век : 50.000 часовиNW : 25 G

Детали За ПроизводотКонектор : 4pin или 3 PinКабел lenght : 20 mmНапон : DC 12 VНоминална Струја : 0.18 НаИмајќи : Хидраулични имајќиБрзината на вентилаторот : 1000 RPM+_10%Ниво На Бучава : Бесплатно 4* Силикони Шок и 4 Завртка подарок.

Бренд : ADDAМодел : AD1224 UBA72 GL (три линии со метал mesh)Големина : 120 * 120 * 25 MMНапон : 24 VАктуелни : 0.25 НаМоќност : 6 WБрзина : 2500 RPMСтруење : 99.12 CFM 168.50 кубни метри / часПритисок : 4.38 mm AqБучава : 43.3 велика британијаКористење на животната средина : 25 ~ 75 °Животниот век : 50.000 часовиNW : 156 G